Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- گروه حج و زیارت و وقف: مراسم معنوی شب قدر در نوزدهمین شب از ماه مبارک رمضان با رعایت دقیق دستور‌العمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

این مراسم با حضور عاشقان ماه خدا در صحن‌ها و فضاهای باز حرم رضوی برگزار شد و خادمان آستان قدس رضوی از لحظه ورود زائران ضمن گوشزد کردن نکات بهداشتی ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده در اختیار زائران قرار می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توزیع ۶۰۰ هزار آب معدنی و ۲۰۰ هزار کتاب ادعیه

توزیع ۶۰۰ هزار بطری آب معدنی در ورودی‌های حرم از دیگر اقدامات برای این شب عزیز است و در همین راستا ۲۰۰ هزار کتاب ادعیه هم در هر کدام از لیالی قدر در بین زائران توزیع می‌شود. باتوجه به اعلام ستاد کرونا پذیرایی از زائران در حد توزیع آب معدنی است و چایخانه و دیگر مبادی پذیرایی آستان فعالیت ندارند.

البته آستان قدس رضوی در اطلاعیه‌های متعددی از زائران و مجاوران خواست تا حد امکان مراسم شب قدر حرم را از رسانه‌ها دنبال کنند و کسانی هم که به حرم می‌آیند با خود، مهر نماز، کتاب ادعیه و قرآن برای احیاء همراه داشته باشند. اما با این حال کتاب‌های ادعیه‌ هم توزیع و پس از پایان مراسم هر شب جمع‌آوری می‌شوند.

اجرای تمهیدات بهداشتی با مشارکت ۴۲۰۰ خادم حرم رضوی

تمهیدات بهداشتی شب قدر از چند روز قبل آغاز شد و طی آن به منظور رفاه حال زائران ۴ هزار و ۲۰۰ خادم آستان طی فراخوان برای این شب‌های عزیز توجیه و آموزش‌های لازم را دریافت کردند.

توزیع یکسان جمعیت در صحن‌ها

توزیع جمعیت در همه صحن‌ها از دیگر اقدامات در این راستا است و به این منظور نمایشگر‌های بزرگ در همه صحن‌ها نصب و خادمان حرم رضوی زائران به همه صحن‌ها هدایت کردند. این برنامه ریزی به این دلیل است که از آنجایی که محل اصلی برنامه‌ها صحن پیامبر اعظم (ص) است زائران بیشتر در این نقطه تجمع می‌کنند و برای تراکم مطلوب و با تکمیل ظرفیت صحن پیامبر اعظم (ص) به دیگر صحن‌ها هدایت می‌‌شوند.

چیدمان فرش‌ها با فاصله/ هر فرش حداکثر چهار نفر

در این راستا همه صحن‌ها با ۲۰۰ هزار متر مربع فرش پوشیده شده و امکانات مختلف از جمله سیستم صوتی، نمایشگر، مهر‌های یک‌بار مصرف و... در همه صحن‌ها یکسان است. بر روی هر فرش هم یک خانواده و یا حداکثر ۴ نفر می‌توانند مستقر شوند.

نحوه چیدمان فرش‌ها هم به این صورت است که همه فرش‌ها با فاصله حدود یک متری پهن و در صحن‌هایی که احتمال حضور بیشتر زائران می‌‌رفت، فرش‌ها به صورت شطرنجی پهن شدند.

به منظور حفظ سلامتی گروه‌های حساس از جمله سالمندان نقاطی هم تأیین و در این نقاط بر روی هر فرش فقط یک نفر مستقر شدند.


درنظر گرفتن فضای اختصاصی برای گروه‌های حساس

فرش‌ها و مهر‌ها هم مانند قبل پس از هر مراسم جمع‌آوری و پس از ضد عفونی مجدد مورد استفاده قرار می‌گیرند. ضمن اینکه خادمان محلول ضد عفونی دست و ماسک به مقدار کافی در اختیار زائران قرار می‌دهند و در صورت عدم رعایت دستور‌العمل‌ها تذکر می‌دهند.

توزیع نامحدود کسیه نایلون، لیوان یک‌بار مصرف از دیگر اقدامات این شب‌ها بود و همه در کنار همه شیر‌های آب در صحن‌ها مایع دستشویی جهت استفاده قرار داشت.

توجه به فاصله‌گذاری دقیق مهم‌ترین موضوع

با همه تمهیدات آنچه برای برگزاری مراسم شب قدر بیش از هر موضوع در دستور کار قرار داشت موضوع رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است زیرا حضور انبوه زائران اگر به درستی مدیریت نشود ممکن است کار را با مشکل مواجه کند و از آنجایی که حرم رضوی بزرگترین بنای جهان اسلام است با مدیریت درست توزیع جمعیت مراسم معنوی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان به خوبی و با رعایت دقیق فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن حرم رضوی ماه مبارک رمضان شب قدر در حرم امام رضا فاصله گذاری اجتماعی در حرم رضوی شب قدر شب 19 ماه رمضان امام رضا فاصله گذاری همه صحن ها صحن ها حرم رضوی فرش ها شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت

احمد اسدی گفت: میزان خاموشی سالانه در استان برای سال ۱۴۰۲ نیز رقم ۸۶ دقیقه ثبت شده، اما امسال هدف گذاری این شرکت، رقم ۷۹ دقیقه در سال تعیین شده است.

وی بیان کرد: در این راستا تلاش می شود گروه های خط گرم فرمان از نزدیک توسعه یابند و گروههای خط گرم راه دور شهرستانها فعال تر عمل کنند تا بتوان با ادامه این روند چشم انداز شرکت توزیع نیروی برق استان مبنی بر رسیدن به عدد ۷۰ دقیقه در پایان سال ۱۴۰۴ را محقق کرد.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در تابستان ۱۴۰۲ با انجام برنامه های کنترل و مدیریت بار، اوج مصرف و پیک بار استان به میزان هزار و ۵۴۰ مگاوات ثبت شد، این در حالی بود که نیاز مصرف مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان حدود هزار و ۷۰۰ مگاوات پیش بینی شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به گرمای هوا در تابستان پارسال ۱۳ روز عبور از محدوده پیک بار اتفاق افتاد و ۲۷ روز نیز مصرف در محدوده اوج بار واقع شد.

اسدی با تاکید بر آمادگی مدیریتهای برق شهرستانها برای کنترل پیک بار تابستان سال ۱۴۰۳ گفت: پستهای فوق توزیع دارای بارگذاری بالای ۷۰ درصد (پربار) مشخص شده و لازم است به منظور کاهش بار پستهای فوق توزیع مذکور برنامه ریزی لازم برای جابجایی بار بر روی پست فوق توزیع مجاور انجام گیرد.

وی در خصوص عملکرد بهره برداری از نقاط تحت اتوماسیون شبکه توزیع برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: مجموع فرامین موفق صادر شده در سال گذشته ۲۴ هزار و ۱۷ مورد بود که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۶۵ مورد در زمان پیک بار قرار داشت.

اولویت شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت بار

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: بررسی مشکلات شبکه فشار متوسط، اجرای طرحهای سرمایه ای گذر از پیک بار، کنترل بار پستهای توزیع عمومی و فیدرهای فشار ضعیف، پیگیری رفع نواقص احتمالی نقاط اتوماسیون شبکه، لزوم مکاتبه با مشترکین حساس و مهم برای پیش بینی نصب مولد اضطراری از اولویتهای این معاونت برای مدیریت بار امسال دانست.

وی شناسایی عیوب شبکه و بررسی افزایش علل خاموشی و عملکرد «فیدرهای» ۲۰ کیلوولت به صورت ریشه ای و برنامه ریزی به منظور سرویس خطوط با اولویت فیدرهای پرعارضه، شناسایی کانونهای خطر و مناطق آسیب پذیر شبکه، اصلاح و بازسازی هدفمند تاسیسات را از موضوعاتی برشمرد که باید برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه های توزیع رعایت شود.

اسدی اظهار کرد: رعایت مواردی از جمله بهسازی شبکه و تجهیزات فرسوده به منظور پایداری شبکه با استفاده از ظرفیت اعتبارات طرح بهارستان، پیگیری تعمیر و بازسازی تجهیزات آسیب دیده و برگشت آنها به شبکه (لجستیک معکوس)، مدیریت بر اعمال خاموشی های با برنامه ضروری است.

وی در حوزه نصب سامانه های خورشیدی پشت بامی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به عنوان نخستین استان در کشور با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تقاضا در ۲۹ شهرستان، کار نصب سامانه های خورشیدی را آغاز کرد و تاکنون هزار و ۱۷۷ سامانه در شهرستانهای مختلف نصب کرده است.

شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک بود که از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • اعزام ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان بهادران به مشهد مقدس
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • جزئیات اعزام زائران خراسان رضوی به عمره مفرده و حج تمتع ۱۴۰۳
  • مراسم باشکوه تحلیف پوتین به عنوان ریاست جمهوری
  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود